képzeld el

 

Képzeld el, hogy teljesen hidegen hagy hogyan változnak az árak a kutakon, pedig naponta használod a kocsit. Most is dugóban araszolsz, de kicsit kevésbé zavar, mert nem a 400 forintos benzint tankolod. Egy csendes kis villanyautóban ülsz, zöldnél meglepően dinamikusan indulsz, és pont úgy haladsz, mint a többiek.

Képzeld el, hogy egyetlen szem port és egyetlen molekula széndioxidot se pöfögsz a terhelt városi levegőbe. Tudatos vagy. Megnyugtat, hogy teszel valamit nemcsak a jövőért, de a jelenért és a srácokért. A gyerekek is boldogan mesélnek az új elektromos autóról, s közben felelőssé formálódik a szemléletük. Büszkék a családra, büszkék rád.

Képzeld el, hogy közben csupán az egy tizedét költöd annak, mint korábban. A napi rutin 25 kilométered már nem 750, csak 75 (!) forintba kerül. És ez csak az üzemanyag, mert adók alól mentesülsz, minimális a szervizelés, ha kiszámolod mennyit spórolsz, jogosan tervezgeted Balira a családi nyaralást.

Képzeld el. Vagy inkább éld át. Döbbenetesen jó ajánlatunk van hozzá.

fotó: Pixabay

Igen, persze, nem a villanyautózás az egyetlen módja annak, hogy spórolj a családnak, és másképp is vigyázhatsz a világunkra.

Lehet az is, hogy nem érint meg a környezetvédelem, és nem számít, hogy mennyit költesz. Ez esetben nem tudunk érdekeset mondani.

Ha azonban azok közé tartozol, akik megpróbálnak tenni valamit, mert elhiszik, hogy minden számít, akkor nem megy pocsékba a következő pár perced. Meg fogsz lepődni, hogy az elektromos autózás többé nem a gazdagok kiváltsága, megdöbbentően jó áron elkezdheted te is.

A mi elektromos autónk PATHY, aminek a jelentése hindi nyelven fa.

Annak is örülünk, ha ültetsz egy fát, és annak, is, ha villanyautós leszel, mert mindkettőtől tisztább lesz a világ.

PATHYre fel!

One thought on “képzeld el

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük