minden változtatás számít (rólunk)

Nehéz a megszokottól eltávolodni, néha messzire kell utazni hozzá.

Mi három éve jutottunk el a világ másik végébe, Pekingbe, és ledöbbentünk, hogy ott csupán annyi hagyományos autót láttunk, mint amennyi elektromos a hazai utakon fut. Szinte minden járművet villanymotor hajt, legyen az luxuskocsi vagy háromkerekű járgány, motorbicikli vagy rendőrautó. (Később megtudtuk, hogy óriási állami támogatás húzódik meg  e mögött, de nem gondoljuk, hogy egy ilyen döntést bárki kritizálna manapság.)

Itthon először csak a közlekedést kezdtük másképp látni (majd szép lassan más dolgokon is változtatni kezdtünk, de ez most mellékes). Egyre inkább úgy éreztük, hogy túl sokat költünk a kocsira, de gyorsan kiderítettük azt is, hogy Európában vagyonokba kerül egy e-autó.

Elhatároztuk, hogy igenis találunk egy olyan kocsit, ami az emberek nagy részének megfelelő, és meg is tudják venni. Létrehoztuk a céget, és megvettük az első PATHYt, a mi elektromos autónkat.

Májustól használjuk, budapesti és agglomerációs környezetben teszteljük mi és jó néhány ismerősünk nap mint nap.

Lali véleménye szerint: „Már tíz perce mentünk, mikor eszembe jutott, hogy elektromos autóban ülök. Ugyan úgy felvette a városi ritmust, mint benzines társai, csak csendben. Városba csak ilyen autókat engednék be.”

Sorban meggyőződtünk a gyári adatok megbízhatóságáról, megtanultuk, hogyan kell energiatakarékosan vezetni.

Boldogok vagyunk attól, hogy tisztán közlekedünk és igen, nagyon-nagyon sokat spórolunk is közben.

Kialakítottuk a körülményeket, megoldottuk a szervizelést, kereskedőként biztosítjuk a garanciális feltételeket, bár egyelőre nincs bemutatótermünk.

Egy sor olyan tervünk és dolgunk van még hátra, amivel még könnyebbé szeretnénk tenni a vásárlást, de nem akarunk tovább várni, elérkezett az idő az első ajánlatunkra.

AMI SZINTE ELLENÁLLHATATLAN