(szinte) ellenállhatatlan ajánlat

PATHY tisztán elektromos városi autó, most kezdjük el bemutatni. Sokat teszteltük, hajtottuk, megszerettük, most pedig egy megdöbbentően jó ajánlatot teszünk.

 

 

Az autó teljes ára 4,89 millió forint, de április 30-ig különleges ajánlattal készültünk.

 

 

 

 

A teljes árból a gyár 500.000 Ft kedvezményt ad,

mi pedig 10 extrával  szereljük fel ingyen az alapmodellt.

 

Lehet, hogy az eddig elérhetetlennek tűnő elektromos autó közelebb kezd kerülni, nem igaz?

Különösen, ha az állami támogatást is igénybe veszed, azzal ugyanis már 3,39 millióra csökken a vételi ár.

Itt csak akkor állunk meg, ha magánszemélyként vásárolsz, mert

ha a vállalkozásodban fogod használni PATHYt még jobban jársz. További nagyon komoly összeget tudsz a vállalkozásod számára megtakarítani, hiszen visszaigényelheted az Áfát is. Ezzel a mínusszal pedig az alig hihető 2 millió forintos árat is elérheted.

Hááát, azért ez legalábbis elgondolkodtató.

Sokáig azt hittük, hogy  csak az igazán jómódúak vehetnek maguknak villanyautót, csak ők élhetnek azzal a sok kedvezménnyel és az olcsó üzemanyaggal, amivel rengeteget spórolnak. (És tényleg nagyon-nagyon sokat spórolnak.)

Ezek azonban csak gazdasági érvek, csak a zsebedről szólnak.

Számunkra – és remélhetőleg számodra is – legalább ilyen fontosak a környezetvédelmi szempontok. Mert igen, szeretnénk, és teszünk is azért, hogy a gyerekeink és az unokáink ne betegedjenek bele a városok levegőjébe.

Fát is ültetünk és villanyautósok is vagyunk.

 

 

Azt szeretnénk, ha sokan tudnának villanyautót venni, ezért április 30-ig félmilliós kedvezménnyel és 10 ingyen extrával kínáljuk PATHYt.

 

 

 

A 100%-ban elektromos extrás autó 4,39 millió forintos eleve kedvezményes árát még tovább csökkentheti az állami támogatás és a visszaigényelt Áfa.

Ezekkel a csökkentésekkel pedig a végső ár

magánszemélynek akár 3,39 millió forint, 

vállalkozóként pedig 2 millió forint lehet. *

Ne maradj le

Tudjuk, hogy ez az összeg akkor sem kevés, ha minden Magyarországon kapható e-autót ennél jóval magasabb áron lehet csak megvenni, de azért jobban közelít a realitásokhoz.

Az az összeg azonban, amennyit a használatával tudsz megtakarítani kifejezetten jelentős.

PATHY a hagyományos kocsikkal szemben egy olyan befektetés, aminek a hozamát az első perctől kezdve kiveheted és élvezheted.

Mit hoz a konyhára?

  • Legtöbbet az üzemanyagköltségen takaríthatsz meg, mert az csupán az egy tizede, mint a benzin vagy diesel esetén akkor, ha otthon töltöd (kiszámoltuk, tapasztalatból mondjuk), de egyre több ingyenes töltőt telepítenek már a bevásárlóközpontok és üzletek parkolójába is;
  • a karbantartási és szerviz költségek nagyságrenddel alacsonyabbak, mert a villanyautóban az alkatrészek száma sokkal kevesebb, és alig vannak benne kopó alkatrészek; egy villanymotor ráadásul akár egymillió kilométert is elmegy;
  • nem kell regisztrációs adót fizetni;
  • nincs cégautó adó, átírási illeték és gépjárműadó;
  • vissza lehet igényelni az Áfát a töltés után a céges villanyszámlából.

Ha kicsit matekolsz, gyorsan kiderül, hogy egy év alatt többszázezer forintról beszélünk. Ezt a rengeteg pénzt félreteheted, vagy ha akarod, bármi másra is elköltheted, például fejlesztheted belőle a vállalkozásod. Ha ez számít.

próbáld ki minél előbb

Ha te is tudatos döntéseket próbálsz hozni, biztos megdöbbentettek ezek a számok, ahogy minket is sokkoltak egy-két évvel ezelőtt.

Sokkolóak azok a bolygónkról veszélyt kiáltó hírek és képek is, amik ömlenek ránk, mégis sokan legyintenek rájuk.

Egy területet égetéses erdőirtással tisztítanak meg az amazóniai esőerdőben 2019. augusztus 20-án Fotó: Bruno Kelly / Reuters

Mi vállaljuk, hogy tenni akarunk, és teszünk is a világunkért, jelen esetben egy tisztán elektromos városi autóval.

Csak azt sajnáljuk, hogy nem kezdtük el korábban használni.

Te mikor leszel villanyautós?

*Az árakat 290 Ft-os dollár árfolyamon kalkuláltuk. Az árfolyamváltozás befolyásolja a vételi árat.